My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

HOUT IN JE KEUKEN OF WOONKAMER

Hout in je keuken of woonkamer

Hout in je keuken of woonkamer! Het is weer helemaal super trendy. Geef je keuken een ‘make over’ met houten kastjes , letterbakken en andere leuke houten details.  Wees creatief en leef je uit met de mooie kleuren krijtverf van onze Vintage Paint . Wij geven je hieronder een paar leuke tips ter inspiratie .

Koop houten kistjes, schilder ze met krijtverf in leuke kleuren en hang ze aan de muur. Leuk om spullen in de zetten en bovendien creëer je in een handomdraai extra opbergruimte.

Hout is warm en straalt rust uit. Hout in je interieur heeft een robuuste sfeer en stijl, mits je het goed toepast.  Hout kun je goed combineren met heel veel kleuren.

groepeer verschillende houten accessoires en objecten bij elkaar of hang objecten aan de muur.

Hout en groene planten voelen zich prima bij elkaar.

Op onze site vindt je veel houten accessoires waarmee je deze sfeer en stijl kunt creëren.

hout in je interieur

Verzamelde houten objecten

houten objecten als open vitrine

Houten steenmallen sieren je interieur

Houten objecten verzamelt

Groene planten combi met hout

Houten-dienblad-industriele-decoratie-industriele-woondecoratie-industriele-woonaccessoires-oud-houten-plankjeIndustriele-decoratie-oud-houten-decoratie-industriele-woonaccessoires-kaarshouder-waxinelichthouderOude-houten-steenmal-houten-bak-houten-dienblad-industriële-accessoires-industriele-decoratie-industriele-woonaccessoiresHouten-dienblad-industriele-decoratie-industriele-woondecoratie-industriele-woonaccessoires-houten-steenmal

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.