My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Gratis handgeschilderde verfsamples

Gratis handgeschilderde verfsamples . Bij MY Colorful kun je van bijna alle verfmerken, gratis kleursamples aanvragen. Alle verfmerken uit ons assortiment hebben prachtige kleuren.  Maar hoe bepaal je nu echt de juiste kleur voor in je huis ? Door onze verf sample service helpen we je daarbij.

Hoe kies je een goede kleur verf ?

Iedereen kent het wel; je wilt je kamer of huis opknappen en hebt bepaalde kleuren in je hoofd. Je hebt een beeld van hoe het eruit moet gaan zien. Je kijkt op internet, zoekt kleurwaaiers uit, loopt met strookjes van kleuren door je huis en uiteindelijk kies je een kleur van een plaatje uit. Dan denk je uiteindelijk de goede kleuren te hebben uitgezocht en toch valt het vaak tegen zodra je de verf op je muur smeert….

Digitale kleurweergave van kleuren is altijd anders

Heel vaak is een uitgekozen kleur net even anders dan op een digitaal plaatje en soms heel  anders dan je op de kleurwaaier had gezien. Daarom hebben wij de mogelijkheid  om,  voordat je bij ons verf besteld, een (gratis) handgeschilderde sample aan te vragen! Zo kun je pas echt goed bepalen welke kleur jij uiteindelijk in je huis wilt gebruiken.

Gemaakt in ons atelier

In ons eigen atelier werken we dagelijks aan het maken van de verfsamples. De aanvragen van de handgeschilderde samples zijn enorm. Bij het maken van de samples gebruiken we de originele verf en schilderen dit op zwaar wit papier . Na het drogen brengen we een tweede verf laag aan. Bij sommige kleursamples brengen we ook nog een aflak laag aan. Daarna snijden we de juiste formaten en sorteren alle samples op verfmerk.

 

Klik hier voor kleursamples van PTMD verf

Klik hier voor kleursamples van Vintage Paint

Klik hier voor kleursamples van Painting the Past

Klik hier voor kleursamples van Fusion Mineral Paint

Klik hier voor kleursamples van Metallico verf van Stucco d’Or

Klik hier voor kleursamples van Concreto Betonlookverf

Klik hier voor Vintage Paint Betonlookverf

Van al onze verfmerken maken wij unieke handgeschilderde samples met de juiste kleur. Dat helpt jouw om een goede keuze te kunnen maken. Over de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze verf merken hoef je niet in te zitten. Bij MY Colorful Interior verkopen we alleen A merken verf. Wij geloven in de schoonheid van onze verven die  niet alleen een speciale uitstraling hebben maar ook minder belastend zijn voor het milieu.

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 171 reviews.