My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Decoreer je meubels met onze transfers

Maak van je oude meubelstuk weer een trendy eyecatcher!

Met onze transfers van Redesign heb je keuze uit heel veel toffe motieven om uit te kiezen. Het is echt niet moeilijk om te doen! Geef je kast of een ander meubelstuk een mooie basiskleur met één van onze krijtverven van Painting the Past of Fusion Mineral Paint.

Vervolgens breng je je transfer aan. In de onderstaande uitleg en in de video hiernaast leggen we het je duidelijk uit.

Stap voor stap een transfer aanbrengen

Stap 1
Voordat je begint;  zorg je er voor dat je ondergrond volledig vet- en stofvrij is. Schuur het oppervlak waar je je transfer op wilt plaatsen, eerst even licht op. Dat hoef je niet te doen als je het oppervlak pas geschilderd hebt.

Stap 2
Wanneer je de plaats ( op het oppervlak) hebt bepaalt waar je de transfer wilt hebben, verwijder je de beschermende folie van de achterzijde. Dan leg je de transfer op de goede plek op het oppervlak. Bevestig het desnoods even met wat tape zodat je transfer  niet gaat verschuiven tijdens het overbrengen. Dan pak je de applicator die bijgeleverd is en wrijf nu rustig  over je transfer. Trek je transfer niet te snel weg maar wees er eerst zeker van dat je afbeelding goed op je oppervlak is aangebracht.

Stap 3
Stukje voor stukje zul je zien dat je  afbeelding van de transfer op je meubelstuk is overgebracht. Zodra de transfer is geslaagd,  adviseren we om je meubelstuk daarna goed te beschermen door het af te werken met een Varnish of een wax ( was).

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 220 reviews.