My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

SOBER EN STIJLVOL

SOBER EN STIJLVOL

Creëer je eigen stijlvolle hoekje in huis , zoals op deze sfeerfoto!  Een Industrieel Interieur kenmerkt zich door eenvoud en gebruik van robuuste materialen. Voor deze sfeerfoto wordt gebruik gemaakt van sobere kleuren die prachtig met elkaar combineren . De decoratie en de  accessoires  zijn natuurlijk en eenvoudig . Zoals je ziet,  is het resultaat een prachtige plek,  die sfeer heeft en heel stijlvol is. En weet je wat nu zo leuk is? Met een kleine investering kun je dit heel makkelijk zelf creëren. Op de sfeerfoto worden GRIJSTINTEN gebruikt maar je kunt ook kiezen voor lichtere KLEUREN zoals groen – of blauwtinten.

Op deze foto: Een is een donkergrijze betonnen muur die je eenvoudig zelf kunt creëren met onze betonlookverf of met krijtverf zoals de kleur French grey. Voor jouw favoriete kleuren kun je GRATIS handgeschilderde samples bij ons aanvragen zodat je altijd de juiste keuze maakt.

Het zwarte tijdschriftenkastje/tafeltje is geschilderd met een matte zwarte verf  zoals onze Black velvet en daarna her en der doorgeschuurd om een vintage uitstraling te verkrijgen. Breng na het schilderen wel een wax op ter bescherming van je geschilderde meubelstuk. En voor de decoratie kun je zelf de natuur in om op zoek te gaan naar de mooiste takken of wandel even bij een tuincentrum naar binnen.

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 190 reviews.