My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

BLAUWE KRIJTVERF IN EEN INDUSTRIEEL INTERIEUR

Blauwe-Krijtverf-Muur-Matte-Muurverf-SfeerfotoKleur-blauw-Blue-ocean-blauwe-krijtverf-combineren

De kleur blauw is rustgevend omdat deze wordt geassocieerd met de lucht en de zee. Als contrastkleur in een industrieel interieur kun je heel goed verschillende tinten blauw gebruiken. Durf eens te experimenteren door bijvoorbeeld een meubelstuk te schilderen met krijtverf of een muur te schilderen. Je zult verrast zijn door de uitstraling. In ons assortiment hebben we verschillende tinten blauw. Van Royal Blue (de kleur van het jaar) tot Ocean blue maar ook de vergrijsde blauwtinten zoals de petrol blue kun je  in jouw industriële interieur toepassen. Kijk een naar ons hele kleuren pallet met blauwe krijtverf.  

Krijtverf voor meubels

Krijtverf wordt veel gebruikt om meubels mee te pimpen. Je hebt bijvoorbeeld een kastje of een tafeltje, waar je wat op uit bent gekeken. Geef het een likje blauwe krijtverf en je heb een totaal nieuw kastje. Dit kun je ook doen met (oud) tafeltje. In principe kun je alle meubels voorzien van krijtverf, dus ook een eettafel, krukje of bijvoorbeeld tv-meubel. Houdt je wel aan de stappen ( ontvetten met water en ongebleekt CIF, licht opschuren, eerste laag aanbrengen, laten drogen en tweede laag aanbrengen, eventueel afwerken met wax) . Bij zgn bloedend hout, adviseren we je eerst een primer te gebruiken zodat er geen vlekken gaan ontstaan. Nog een belangrijk advies: Gebruik geen St MArc of Dusty omdat hier weekmakers inzitten die het natuurlijke krijtverf product aantasten.

wax aanbrengen op krijtverf-krijtverf lakken-matte lak over krijtverf-krijtverf aflakken-krijtverf afwerken-krijtverf beschermlaag-krijtverf beschermen-wax gebruiken-krijtverf wax-wax krijtverf-wax aanbrengen-wax aanbrengen op krijtverf-krijtverf en wax-wax over krijtverf-wax voor krijtverf

Krijtverf voor de muur

De meeste mensen gebruiken krijtverf op de muur. Vooral de matte uitstraling van de verf, maakt de krijtverf erg geschikt voor een muur in een industrieel interieur.

Lees ook: Kleuren in een industrieel interieur.

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.