My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

BETONLOOK VERF – EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Betonlook verf -eindeloze mogelijkheden

Betonlookverf -Eindeloze mogelijkheden

Ben jij ook toe aan een make over in je huis ? Wil je eens wat anders ? Wij geven je de inspiratie om aan de slag te gaan!

Wij geven je de inspiratie om nu eindelijk eens te beginnen aan je eigen make over met betonlookverf ( effectpaint) . Door zijn eigenschappen geeft betonlookverf je eindeloze mogelijkheden. Mail, app of bel ons voor advies. Ook in het weekend reageren we op al je vragen!

Wist je dat je met betonlookverf een aanrechtblad een totaal ander uiterlijk kunt geven ? Je moet de betonlook verf wel op de juiste manier aanbrengen. We leggen je de stappen uit voor het beste resultaat. Het is echt niet moeilijk en zelfs heel leuk om te doen.

Betonlook aanrechtblad

  1. Ontvet je huidige aanrechtblad met een schuursponsje en wat CIF zonder bleek. Daarna afnemen met lauw water. Schuur daarna je aanrechtblad eventueel licht op.
  2.  Breng de eerste laag primer aan. Deze is nu verkrijgbaar in de kleuren Wit-Kiezel-Grijs-Zwart .
  3. Laat de eerste laag primer goed drogen. Breng vervolgens de 2e laag primer op.
  4. Breng dan je eerste laag effectpaint aan ( Betonlookverf). Dit kan met een blokkwast worden aangebracht, met een grove spons of met een spatel. Het is maar net wat je zelf prettiger en mooier vindt.
  5. Het effect komt nadat je de tweede laag effectpaint (betonlookverf) hebt aangebracht. Laat het goed drogen ( 8 uur)
  6. Vervolgens gebruik je één van onze lakken om het geheel waterdicht te maken. Dat is nodig in natte ruimten en op vloeren of trappen. Hierdoor bescherm je het oppervlak. De Varnish breng je in dunne lagen op ! Minimaal 2 lagen maar voorkeur is 3 lagen. Goed laten uitharden en je aanrechtblad is klaar !

Kleuren Betonlookverf 

Weet je dat je ook je achterwand van je keuken kunt meeschilderen in de betonlook ?

Betonlookverf is op verschillende ondergronden te gebruiken. Hoe donkerder je primer, hoe donkerder het eindresultaat wordt.

 Betonlookverf in de badkamer

Ook in natte ruimten kun je betonlookverf toepassen. Volg wel altijd de juiste stappen! En ook voor een natte ruimte zoals de badkamer geldt: Gebruik ter bescherming altijd één van onze lakken om het geheel af te werken en waterdicht te maken.

betonlookverf-eindeloze mogelijkheden

Voor een stoer uiterlijk..Betonlook in je badkamer

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.