My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

BETONLOOK VERF EFFECTPAINT PROBEREN!

Betonlook verf effectpaint proberen = leuk om te doen!

Om te gaan werken met betonlookverf (ook wel effectpaint genoemd) hoef je echt geen ervaren schilder te zijn. Om je juiste kleur te bepalen , vraag je bij ons gewoon eerst om je gratis samples op te sturen. Zo maak je geen verkeerde kleurkeuze. In principe kun je op alle ondergronden werken met de effectpaint, mits je de speciale bijbehorende primer gebruikt. Dat is een korrelige en ruwe primer met hoge dekkracht waardoor je effectpaint een uitstraling krijgt van beton.

Probeer het eens uit op een houten krukje, bloempotten, kistje, oude tafel oid!

Verven met betonlookverf (effectpaint) is erg leuk en niet moeilijk. Gebruik wel goede kwasten die je vooraf even in het water moet zetten om te voorkomen dat je veel haar van je kwast in je schilderwerk krijgt.

Bij je levering van betonlookverf  krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd!

Voor-na-betonlook-bloempot-diy-betonlook-verf-betonlook-verf-aanbrengenBetonlook-verf-inspiratie-betonlook-meubels-betonlook-krukjes-kleur-soft-grey-betonlook-woonaccessoires-betonlook-decoratieZwart-betonlook-verf-effect-diy-betonlook-project-betonlook-woonaccessoires-betonlook-accessoires-zwart-betonlook-kistjeZwart-betonlook-verf-effect-diy-betonlook-project-betonlook-woonaccessoires-betonlook-accessoires-zwart-betonlook-kistje

van kleine objecten die je kunt schilderen. Je hebt thuis vast wel iets wat een makeover kan gebruiken. Geef je meubelstukken weer een tweede leven met onze betonlook verf of met onze krijtverven.

Betonlook-bloempot-DIY-betonlook-verf-aanbrengen-betonlook-verf-project-kleuren-betonlook-verf

Hieronder geven we je voorbeelden van grotere klusprojecten.

Hiervoor hebben we speciale basis All in one pakketten in ons assortiment. Zo weet je zeker dat je de juiste hoeveelheden hebt voor bijvoorbeeld een trap, aanrechtblad of een muur . Een basispakket bevat voldoende voor 15 a 20 m2.

Voor – Na betonlook trap met witte primer en betonlook verf warm beigeVoor-Na-trap-betonlook-diy

Na-betonlook-verf-warm-beige-primer-grijs-1

Trap na – geverfd met betonlook verf Warm Beige primer grijs

Betonlook verf varnish aanbrengen

Trap met primer wit en betonlook verf warm beige

Soft-grey-Betonlook-Muur-Betonlook-Verf-Aanbrengen-2

Betonlook Verf Soft Grey – Primer Wit

Soft-grey-Betonlook-Muur-Betonlook-Verf-Aanbrengen

Betonlook Verf Soft Grey – Primer Wit

Betonlook-verf-betonlook-muur-betonlook-woonkamer-Effect-Paint-Grey-Kleur

Soft Grey – Meest Populaire Betonlook Verf Kleur

Betonlook-verf-grijs-soft-grey-4Betonlook-verf-grijs-soft-grey-4DIY-Betonlook-tv-meubel-betonlook-verf-betonlook-meubels-betonlook-verf-aanbrengen-eindresultaatDIY-Betonlook-tv-meubel-betonlook-verf-betonlook-meubels-betonlook-verf-aanbrengen-eindresultaatDIY-Betonlook-tv-meubel-betonlook-verf-betonlook-meubels-betonlook-verf-aanbrengen-eindresultaatalles-over-betonlook-meubels

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.